e-commerce technology
om e-c-t e-handel webdesign hosting it-support kontakt
Her er du: Forside webdesign Vis sitemap...Printvenlig udgave...
WEBDESIGN
 
SØGNING
webdesign Sidegenerering tog 0.005 sekunder.


e-commerce technology's corebusiness er udvikling af webløsninger fra enkle websider over shopløsninger til komplekse databaseløsninger og intranetløsninger.

Vi har gennem flere år opnået en høj kundetilfredshed via en tæt dialog med vore kunder, og har i samspillet realiseret visioner og idéer.

Vores store erfaring med udvikling af webløsninger betyder, at vi kan påtage os opgaven fra start til slut - fra grafisk design, programmering af HTML, PHP eller Perl scripts samt Java Applets, opsætning af back-end database og til hosting af den færdige løsning. Hermed opnår vor kunder en ensartet service på alle del-opgaver og samtidigt forenkles kommunikationen betydeligt. Det er dog også muligt at benytte et reklamebureau i forbindelse med det grafiske design eller andre leverandører, hvor dette måtte være fordelagtigt.

Så hvis din virksomhed har behov for en webløsning baseret på en robust platform med mulighed for content management, avancerede søgefunktioner, modtagelse og behandling af formularer eller integration med eksterne databaser, er der en god chance for, at vi allerede har erfaring fra tilsvarende projekter, og kan derfor levere en attraktiv løsning indenfor rimelige tids- og budgetmæssige rammer.© 2000-2023 · e-commerce technology · Overskov 11 · 8300 Odder · DenmarkGå til toppen af dokumentet...