e-commerce technology
om e-c-t e-handel webdesign hosting it-support kontakt
Her er du: Forside e-handel e-commerce tech. ProShop Vis sitemap...Printvenlig udgave...
E-HANDEL
 
SØGNING
e-commerce tech. ProShop Sidegenerering tog 0.004 sekunder.


e-commerce technology's ProShop er en yderst fleksibel og skalérbar løsning med mulighed for tæt integration med eksisterende løsninger samt fuldstændig integration med eluminator CMS.

e-commerce technology's ProShop har alt, hvad man kan tænke sig af en online butik:

Et komplekst varekatalog, hvor samme vare kan optræde under flere forskellige kategorier. Mulighed for specielle tilbud som f.eks. præsenteres på forsiden eller på alle sider, brugerprofiler, så bl.a. brugerens navn og adresse gemmes fra gang til gang, redigering af varekatalog via webinterface, mulighed for kreditkortbetaling med bl.a. Dankort, Visakort og Mastercard samt avanceret statistikfunktion.
Kort sagt: e-commerce technology's ProShop vil tilfredsstille selv den mest krævende virksomhed.

En e-commerce løsning fra e-commerce technology tilpasses naturligvis til kundens eksisterende design, så oplevelsen af websitet fremstår som en helhed.Features

e-commerce technology's ProShop er udviklet af e-commerce technology ud fra flere års erfaring med webudvikling og e-handel. Følgende er en række af ProShoppens features:

 • Indkøbskurv, som opbevares på serveren
 • Brugerprofiler, så bl.a. navn og adresse gemmes fra gang til gang.
 • Mulighed for at definere, om brugere skal kunne oprette sig selv på sitet, eller om brugere skal oprettes eller godkendes af en administrator for at få adgang til at handle.
 • Simpelt webbaseret administrationssystem gør det muligt at vedligeholde sitet, lige meget hvor man befinder sig, og kræver ingen tekniske færdigheder.
 • Mulighed for et uendeligt antal produktkategorier, og underkategorier (ingen niveau-grænse).
 • Mulighed for at placere produkter i flere produktkategorier på én gang, uden at skulle oprette flere ens produkter.
 • Mulighed for at tilknytte billeder til produkterne.
 • Betalingsmodul gør det muligt at foretage betaling med Dankort/Visa-kort eller andre internationale kreditkort. Til validering af kreditkort benyttes DIBS (Dansk Internet Betalings System), og et DIBS-abonnement skal derfor tillægges prisen for e-commerce technology's ProShop, såfremt der ønskes mulighed for betaling med kreditkort.
 • Skabelon-baseret system, hvilket gør det nemt at ændre i designet, hvis shoppen skal have et anderledes udseende. Dette sikrer samtidigt, at alle sider automatisk fremtræder konsistente og med samme layout.
 • Mulighed for at udtrække produkter fra et eksisterende system, f.eks. Navision, og importere disse i e-commerce technology ProShop. Dette kan f.eks. gøres under opbygningen af shoppen, men også f.eks. ugentligt.
 • Mulighed for at opdatere lagerstatus ud fra eksisterende system, f.eks. Navision.
 • Mulighed for fuldstændig integration med eluminator CMS.


Teknisk platform

e-commerce technology's ProShop er baseret på PHP og MySQL, og hostes på Linux-baserede servere i e-commerce technology's eget driftscenter i Århus, hvilket sikrer høje oppetider og et højt sikkerhedsniveau til konkurrencedygtige priser.
For at opnå høj stabilitet og performance består vores serverpark primært af hardware fra IBM, Intel og Cisco. Netværk, netværksudstyr og servere døgnovervåges, og der vil derfor altid kunne gribes hurtigt ind i tilfælde af problemer.
e-commerce technology kan derfor stå for alt fra udvikling, opsætning, drift, sikkerhed, opdatering samt opgradering af servere.
Dette giver vor kunder mulighed for at modtage en ensartet service på alle områder, da kun én kontaktperson skal kontaktes vedrørende virksomhedes website.© 2000-2023 · e-commerce technology · Overskov 11 · 8300 Odder · DenmarkGå til toppen af dokumentet...