e-commerce technology
om e-c-t e-handel webdesign hosting it-support kontakt
Her er du: Forside hosting Remote backup Vis sitemap...Printvenlig udgave...
HOSTING
 
SØGNING
Remote backup Sidegenerering tog 0.004 sekunder.


Remote backup - en sikker løsning til sikring af virksomhedens kritiske data.

Ved drift af egne servere er det vigtigt, at der fortages backup af virksomhedskritiske data. På markedet for backup findes der mange stærke produkter til at automatisere denne opgave, men fælles for de fleste er, at de ofte ikke er fysisk adskilt med de servere, der tages backup af. Dette kan være fatalt ved f.eks. brand eller tyveri, hvor man risikerer at miste servere og de dertil hørende backups. Mange løser dette problem ved at opbevare backups i pengeskabe eller bankbokse og er således sikret, men da disse arbejdsgange er manuelle, og dermed kan fejle, kan automatisk backup til remote servere være et meget sikrere alternativ.

e-commerce technology's Remote Backup fungerer ved, at der fortages backup af alle virksomhedens kritiske data til servere placeret i vores driftcenter. Ofte foretages backup af data i løbet af natten, og for at undgå eksponering af data overføres disse til backupserverne ved e-commerce technology med SSL kryptering. Desuden er lagermedierne på backupserverne ved e-commerce technology krypterede med en unik nøgle for hver kunde, og lagermedierne er kun tilgængelige så længe der tages backup eller restores. Altså er der tale om absolut datasikkerhed både under overførslen af data til e-commerce technology's datacenter, men også under opbevaringen i datacentret, hvilket desværre ofte ikke har den store opmærksomhed.

Da e-commerce technology's Remote Backup løsning kun overfører ændringer i filer, er det muligt at have remote backup af store datamængder, selvom virksomheden f.eks. blot har en ADSL-forbindelse. For at kunne bruge e-commerce technology's remote backup løsning kræves det, at virksomheden har minimum én fast ip- adresse.

e-commerce technology's remote backup løsning understøtter både Microsoft Windows (NT, 2000 og XP), Linux, MacOS X, FreeBSD og flere andre operativsystemer.

Ønsker De mere information om vores Remote Backup løsninger, så kontakt os venligst.© 2000-2023 · e-commerce technology · Overskov 11 · 8300 Odder · DenmarkGå til toppen af dokumentet...