e-commerce technology22-07-2024 12:46:08


safe computing

Problemfri vedligeholdelse af offentligt tilgængelige computere ved f.eks. hoteller, cafeer, biblioteker og offentlige institutioner.

Når mange mennesker benytter sig af en offentligt tilgængelig computer, sker det ofte, at nogle kommer til at pille ved opsætningen på en måde, så computeren bliver ustabil, langsommere eller i værste fald slet ikke virker.

Løsningen på disse problemer består af et lille "indstikskort" (reborn, safetycard eller maxcard), som ingen indflydelse har på, hvordan computeren i øvrigt fungerer. Kortet gør dog, at computeren altid starter op, som da brugeren begyndte at bruge den, gang efter gang...

Løsningen beskytter altså også automatisk computeren mod virus, da computeren altid er hel "ren" efter en genstart.

Som administrator af computeren har man mulighed for, at lave løbende ændringer, som f.eks. at installere et nyt program og herefter gemme disse ændringer som en ny standard for, hvordan computeren skal starte.

Løsningen er 99,99% sikker, og vores erfaringer med de kunder, vi allerede har leveret løsningen til, er meget positive.

Prisen pr. computer ligger på 475,00 kr. ekskl. installation á 315,00 kr. pr. time.

(Alle priser er ekskl. moms.)

For denne pris er det slut med konstant at bruge tid og penge på at rette småfejl, at have computere stående, der ikke virker, og betale høje timepriser for at få fagfolk til at løse problemerne. En typisk timepris ligger på mellem 500-1000 kr., så der skal ikke bruges meget tid på en computer, før vores løsning har tjent sig hjem.

Ønsker De mere information, så kontakt os venligst.